Min lilla Alex.

När vi hade lagt honom ikväll och det hade varit tyst inne i hans rum en stund hörde vi konstiga ljud, Daniel sprang dit och jag hörde att det var något som inte var bra.
Alex hade satt i halsen och sedan kräkts, och där i låg en liten Hello kitty figur som han tjyvat från Nicole.
Men vad rädd man blir såhär efteråt, tänk om vi inte hört nånting och om han inte fått upp den! :(
Sedan när han somnat om igen var jag tvungen att gå in och titta så han inte hittat nått nytt att sätta i halsen.
Sen precis innan Daniel skulle till jobbet hördes en duns från Alex rum och vi sprang dit, då hade han ramlat ur sängen stackaren, så då blev han ju ledsen såklart, vi kanske borde sätta dit grinden igen?
Annars är det lugnt, ser fram emot en hälsosam vecka, om det nu går..

I.m to sexy!

I'm a model you know what I mean
And I do my little turn on the catwalk
Yeah on the catwalk on the catwalk yeah
I do my little turn on the catwalk
Ja mitt sjalvfortroende ar pa topp!
Som ni ser sa har jag engelskt tangentbord just nu, sa de blir inge mer uppdaterat iadg d[, jag OGILLAR starkt att lasa san text sjalv...

Hmm

Ja, jag har inte så mkt att skriva om..
Jag är inte så glad just nu men det ordnar sig, allt ordnar sig..
Jag säger som de gjorde i Snövit och de sju dvärgarna
Vad gör det om hundra år, när allting kommer kring :)
Jag och foff!
Jag och min Foff som alltid ställer upp :)

Ofattbart!

Mina tankar går till Norge idag! Så fruktansvärt..


Tonight

I,m going blonde! ;)
Fast det är jag ju redan, ska bara färga utväxten och lite i längderna bara så får vi se om jag har någe hår kvar imorgon eller inte :P
Försökte sova en stund efter jobbet idag, slumrade väl till lite med det är så jäkla äcklig luft ute så sov inge bra alls :( Det var likadant inatt med, men nu är jag iaf ledig två dagar! Wiiiiie!!! :D då kan jag sova..

Nu känner jag..

.. för att ta ett glas sånt här..


Men har bara skitvin hemma och det är ändå lika bra att gå och dra täcket över huvudet så man har hyffsat ostora påsar under ögonen imorgon :P

Måste bara säga att Alex har varit helt genomsnäll idag vad vi än har gjort, badad, handlat, ätit :) Och så mkt mer hann vi inte med innan jag stoppa honom i säng..

Mja, gonatt då.. kanske..

VARFÖR!?

Varför går det inte att dela in texten i stycken???
Och guuuuuuud vad jag är trött, men jag är iaf gladare idag :)

Herregud!

Vilket liv jag har!!!
Först har jag stressat hela dagen på jobbet, försökte ha rast samtidigt som jag diskuterade med sjuksköterskan och skev i kardex.. aja, jag hann ju få i mig en skvätt kaffe och en halv macka..
Sedan kommer man hem, bajsblöjjan liger kvar på golvet sedan igår kväll, kiss i pottan, obäddat, Alex täcke på vårat sovrumsgolv, ren och smutsig tvätt lite här och där, vatten utspillt över vardagsrumsgolvet, Daniel hade "glömt" att göra extra mat så det räckte till mig när jag kom hem från jobbet så jag kokade två potatisar som jag kunde äte med lite sill som fanns.. jag fick bara i mig en liten potatis pga all stress idag + att jag var ledsen för att jag ORKAR inte fixa allt själv!
Jag hade tänkt vila en stund när jag kom hem men fanns ingen ro i kroppen så jag städade upp allt vad jag kunde, tog en dusch, gick och solade och handlade.. jag gick enbart och handlade för att jag behövde komma ifrån.. pust..
Och, imorgon ska jag lämna Alex på dagis 06.30, jobba, hämta Alex 16.00 hem och laga mat i röran jag inte hunnit ta itu med helt idag, jag blir så matt, önskar att någon kunde ta hand om mig ibland, eller underlätta lite iaf, menmen..
Jag VET! Värsta klagoinlägget, men kan inte hålla mig, måste skriva av mig även fast jag pratat med Sophie redan. Man måste få klaga lite ibland :P Fast aldrig att jag vill klaga på Alex, han är helt perfekt min lilla goding, följer utvecklingen och börjar bli riktigt trotsig ibland :)
Tror jag skulle behöva sova en helg så kanske jag kan komma tilbaka med nya krafter ;P
Gud vad jag svamlar, dags för sängen nu, här är en bild Foff tog på mig och Alex <3
Ska försöka vara lite mer positiv nästa gång jag skriver, jag är trött och då överdriver jag alltid.. det märker jag när jag är pigg och mår bra igen, då förstår jag inte hur jag kunde reagera så starkt på vissa saker..
God natt!

Systrar i jeans

Sitter och slötittar på systrar i jeans.. har varit ute hela helgen så jag har inte haft tid att blogga.
NU är jag aptrött så det blir inte så mkt mer nu heller :)
Alex sover, Daniel ligger på soffan och sover, jag ska sova.. sedan blir det fem dagars jobb! Yippieeee!!!
Gonatt!

Akuten idag då!

Ja, fast det var inte jag som var sjuk den här gången. Sophie verkar väldigt överkänslig mot nått kryp som vill bita henne lite då och då, nu var det tredje gången hon svullnade upp som en ballong på benet och foten! Läskigt det där, man tänker ju att om det skulle bita på halsen så kanske det inte slutar så bra..
De på akuten visste inte vad det var för djur eller varför hon blev så svullen, hon skulle köpa allergitabletter på apoteket!?
Aja, nu för tiden får man aldrig reda på vad det är för fel på en tydligen.
Annars har jag fikat lite på stan idag, köpt nya underkläder, köpte en jättefin fotoram och lite smått och gott :)
Imorgon är det jobb igen, men blir ju ledig till helgen, fick världens bästa schema den här veckan! Men det straffar sig sen tyvärr..


Ledig dag!

Nu blir det en dusch, sedan ska jag och Alex ta oss ut och hitta på nått :D
Älsklingen!
Inte ofta jag och Daniel fastnar på samma bild

Sweet dreams!

Nu tänker iaf jag gå och lägga mig.
Sophie har varit här och hållt mig sällskap ikväll, min kära vän! :) Gud vad jag är glad att hon ska flytta tillbaka till Avesta!!! Vi har snackat lite om relationer, puckade människor ;) jobb, sex ( Var ett pogram på tv,n i bakgrunden om sex hehe ) Och vi har pratat om att vi ska börja träna ordentligt, osv.. :).. Det kommer bli bra det här!
Och JAG ska vara ledig i två härliga dagar!!! Det tycker jag är underbart som inte har någon semester, är det dåligt väder ska jag pyssla på lite här hemma, annars åker jag och Alex och badar.. eller.. så.. bara ÄR vi!


Glad att du flyttar hem igen!

Det här är mitt dagens utseende, fast det var igår :P 
Skål! Fast det var bara energidryck..
Sweet dreams!

Vackert väder!

Men jag sitter inne för stunden eftersom Alex sover lite middag, vi har iaf hunnit vara ute en sväng och ätit lite glass! Sedan kommer Mathilda s då kanske vi går ner på holmen eller nått :)
Nä, tror jag sätter mig på balkongen och solar en stund nu! Så man blir röd som en kräfta tills ikväll ;P
Härligt ställe!




Segdag..

Usch! Har inte gjort mkt idag, var ut en sväng med den här vildingen bara :)
Sitter och funderar över vad jag ska söka för jobb sedan, trött på att bara vara vikarie nu.. men det är så jäkla svårtatt veta vad man vill göra.. aja nån som vet nått jobb får gärna tipsa mig :)

Furuvik

Jepp, det var en trevlig dag, fast dryg.Pust!
Huvudsaken att barnen hade roligt :) Det är de som är viktigast. Någon som har tips på nått annat ställe man kan göra en utflykt till?? :)
Alex träffar en apa
Alex kramar apan :)
En snygging!
En fuling!
En söting och fuling :P
Sockervadd är ett måste!
Nicole och Alex åker bil :)

En bild.

En bild är allt ni får ikväll, orkar inge mer nu..  men.. uppdaterar imorgon.
Godnatt!
Alex träffar en get, eller killing eller vad det heter..

Mulet!

Men vi åker nog ändå, huvudsaken att det inte störtregnar ju.. Jag försöker övertala brorsan att följa med, det blir ju hela min familj förutom honom annars och jag fyller ju år imorgon så det vore kul att träffa alla idag :) Jag förstår väl att Furuvik inte är en 30årings förstahandsval men ändå, bättre än att spela bort hela sommaren :P
På tal om spel så var Kaj här igår kväll och ockupperade datorn i flera timmar för att spela, det visade sig att han inte hade internet hemma hehe. Kaj var snäll och hjälpte oss dricka upp våra öl också som vi hade tänkt ha ikväll, så han blev full och stack tillslut till krogen, själv. Vi andra gick och la oss runt 24 för att vara hyffsat pigga idag.
Kaj är nykter ;P
Nä, nu blir det dushen, sedan bär det av :)

Furuvik imorgon!

Jepp, det blir nog att åka till Furuvik imorgon, bara det blir hyffsat väder :)
Det ska bli kul ju! Annars har jag bara jobbat och sovit.. så jäkla trött jag är..
Men imorgon ska jag vara pigg, hoppas på en fin dag..