Jag kan ingenting!

Som har med elektronik att göra, Jag skulle ju lägga upp bilder från i helgen men Daniel har något nytt fotoprogram på daton så bilderna blir för stora och jag vet inte hur man gör de mindre.. meeen jag får väl vänta tills imorgonkväll när Daniel kommer hem och kan hjälpa mig :)
Jag kan inte med kameran riktigt heller men är inte ute efter fotoproffsbilder, så de får duga.. vi som tog bilderna var dock lite "luriga" och inte så jättefokuserade.. menmen inget att göra åt nu.

Hemligheten jag talade om var Mickes 30ÅRS FEST!
Han flickvän Sara hade ordnat en fest för Micke i Tråbacken på Lördagen, han visste ingenting! Så Vi samlades där en hel hög av hans vänner medans Sara åkte och hämtade honom med ögonbilndel. Sara hade sagt att hon jobbade (när hon egentligen fixade inför festen) sedan skulle hon hämta honom efter "jobbet" och åka på en fest hos en kompis hade hon sagt hehe!
Snacka om att han blev överraskad! Det var en rolig kväll och jäkligt bra ordnat av Sara! Tack för att vi fick komma! :D
Kvällen fortsatte med Micke plus en person till i superman kallingar, klättervägg, trevliga människor, trapper och lite efterfest på hotelrum! :D

Dagen efter var lååååååång då jag skulle jobba från 13.30-22.00 Wihooo, är nog därför jag varit så tröt idag och igår, men det var det värt!


Slänger in en bild på mitt lilla hjärta så länge då, här är han ca 1,5år och ser lite putt ut hehe! Goungen!

Ljusen är tända!

Jag älskar den här tiden på kvällen när Alex somnat och man bara kan krypa ner i soffan och inte behöva resa sig var tredje minut nå mer :) Jag älskar ju försåss tiden på dagen när han är vaken också! ;) Men så skönt att bara få ta det lugnt!
Jag och Alex skulle ha träffat min barndomskamrat Kristina idag för en fika på stan, men hennes son blev sjuk så vi får ta det på måndag istället :D Går för långt mellan gångerna, tror det är nått år sedan sisst nu :/
Jag längtar tills en viss hemlighet ska avslöjas, en rolig hemlighet som ska avslöjas snart.. efter helgen kommer det bilder så får ni se vad det var :) Kan inte skriva mycket alls nu utifall den blir förstörd.. menmen.. på måndag kommer ju som sagt bilder! :D
Ha en trevlig kväll! Alla mina bloggläsare!

Lugn och ro!

Har släckt ner och tänt fullt med ljus och doftljus i vardagsrummet, Alex sover och Daniel jobbar. Jag sitter och kollar igenom gamla bilder på datorn och lyssnar lite på musik, en lugn och skön kväll.
Ja, händer väl inte så mycket nytt i mitt liv precis. Alexander kan roa mig en hel del med sina funderingar och kommentarer, han kan också driva en till vansinne när han tex hinner säga mamma 10ggr innan jag hunnit tugga ur en tugga när vi äter så att jag kan svara honom :) Igår konstaterade han också efter att Daniel duschat att han hade en liten snopp, och hans pappa hade en stor haha!
Jag och mitt <3 i sommras :)
Drömmer mig bort.. sophie tog bilden för ca 2,5år sedan..