Ställde mig på vågen..

.. Vafan! Inte konstigt att jag knappt får på mig byxorna. Viktuppgång+ nyduschad+nytvättede jeans= katastrof!
Menmen nu lämnar jag det där, alltså klagandet om min vikt.. ska ta tag med hårdhandskarna och komma i form igen :D
Snart kommer syrran! Ska bli trevligt :) Just nu sitter jag här själv men resten av familjen trillar nog in snart, då blir det kaos några timmar till.. nääääärå :P Men inte direkt lugn och ro.
Jag fick en anvisning om att söka ett jobb från arbetsförmedlingen.. det är bara det att det var semestervikarier till omsorgen de sökte- där jag jobbat till och från sedan jag varit 18år och varenda sommar har jag sommarjobbat där :) Så det var inte direkt nått nytt de hittat på åt mig ;) Jag har redan sökt dit som jag gjort alla andra år såatte..

Humm!

Jag vill verkligen ha sommar nu! Sol och bad och slippa en massa kläder! Meeen nu höll jag på att glömma.. VÅREN är ju nästan bäst! Okej jag vill ha VÅR nu! :)
Känns ju redan att det börjar bli lite vår i luften (Men inte just nu då, då det snöar) Men dagarna är längre, lite varmare, fåglarna har börjat kvittra, solen tittar fram då och då, härligt! :)
Just nu sitter jag själv hemma, Dabiel,Alex och Nicole åkte med Robert till Mcdonalds i hedemora. Känns riktigt skönt faktiskt att få vara för sig själv en stund. Har precis druckigt en kopp kaffe och slappat framför tvn och nu ska jag göra ett ryck och hänga lite tvätt och lyssna på musik! Inte så ofta man får göra det här hemma. Men nu så.
En liten bild från förra sommaren, tror nog jag ska skaffa mig en annan hårfärg den här sommaren, typ guld kola ljusbrun.. men jag vet inte :P

Resultatet

Av gårdagens bakning :)
,

Idag!

Idag tänker jag baka semlor med Alexander! Jag vet att semmeldagen är över, men tänkte att det skulle vara kul att testa baka semlor eftersom jag aldrig gjort det förut :)
Japp!

Gissa vem som tagit detta fotot

Min lilla konstnär :)


Såååå jävla trött!!!

Ja, och ändå ligger jag här och drar ut på tiden! Om jag skulle släcka nu och lägga ifrån mig mobilen skulle jag somna på fem röda, men nej då.. Börjar fundera på om jag har nån fobi mot att somna. Men på mornarna skulle jag kunna sova en hel evighet.. Om jag fick.. :(


Annars har det varit en helt okey dag. God natt!!! :P


Hallå!

Testar att blogga genom mobilen bara :D


Grattis Pappa!

Idag har vi varit i gberg och grattat min pappa som fyllde år igår, fast det var mest vi om fick presenter eftersom de varit i Thailand, lite kläder, smycken och flippflopps till sommaren :D Pappa fick en wiskey och några lotter.
Nu har jag dukat fram lite godis och dricka till mig och Alex och vi tittar lite på Shrek :)
Alex somnade i bilen på vägen hem så han lär ju bli uppe ett tag ikväll förstår jag. Snart kommer Daniel hem från jobbet och han har med sig storasyster Nicole. Daniel har fått en tröja av mamma och pappa och Nicole har fått en liten väska med en ring i, får se vad de tycker om det :)
Alex och Nicole vid holmen i somras.

Kväll igen

Nu har Daniel gått till jobbet igen och jag har nyss kollat på AFV mitt favoritprogram, nu sitter jag och funderar över om jag ska se Tomb raider eller catwoman.. hmmm.
Vs
Daniel sade att någon hade installerat om kameran till raw, därför har det blivit konstigt med bilderna men han får hjälpa mig imorgon kväll när han komme hem från jobbet, känns som att vi aldrig hinner göra någonting för alla måsten.. men ja, förhoppningsvis kommer det bilder imorgon kväll.
En bild på mig och Foff så länge taget med Iphonen :)

Hej!

Hopp!
Det blir inge bilder idag heller! För när Daniel kommer hem från jobbet kommer jag ligga halvdöd i soffan och inte flytta på mig tills Daniel får bära in mig i sängen, är fruktansvärt trött.
När jag är fruktansvärt trött tar jag på mig saker jag inte klarar att utföra färdigt, tex möblera om i lägenheten, tvätta 10 maskiner tvätt, bädda rent, ner på stan och spontanshoppa lite (Bl.a rökelsen FengShui som visade sig lukta gammal blöja) SÅÅÅÅÅATTE,
Nu har jag ett bombnedslag här hemma av tvätt som ska vikas och hängas, saker jag har dragit ur lådor jag flyttat ligger i en enda röra, disk och lägenheten luktar gammal kissblöja!
Ja, det var väl det jag ville tala om.